Naš je cilj pratiti investitora kroz čitavu realizaciju investicije.
Projektiranje se time ne sastoji isključivo od crtanja već usklađuje i analizira postojeću parcelu sa veličinom, namjenom i vrstom građevine koja se namjerava graditi. Zadatak pri tome mora zadovoljiti zakonske okvire, estetiku, funkcionalnost te uklapanje u okoliš. Pružanje usluge projektiranja znači biti na raspolaganju investitoru i raditi u njegovom interesu. Zadovoljstvo investitora na kraju suradnje - naš je uspjeh.

INDIVIDUALNE KUĆE

Prilikom stvaranja Vašeg idealnog prostora, tim stručnjaka će u skladu sa visokim standardima kvalitete oformiti najbolje rješenje projektnog zadatka kojeg stavite pred nas. N.E.K. d.o.o. za Vas pribavlja nužne dozvole za gradnju te pruža mogućnost izgradnje niskoenergetske kuće u zadanom roku.

VIŠESTAMBENE ZGRADE

Specijalizirani smo za izradu projektne dokumentacije za energetsku obnovu višestambenih zgrada. Uz našu pomoć možete postići efikasnost korištenja energije, živjeti kvalitetnije i plaćati manje, a sve u smislu toplinske zaštite koristeći mogućnost dobivanja nepovratnih sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

EU FONDOVI

Ovlašteni smo konzultanti za dobivanje sredstava iz strukturnih i investicijskih EU fondova. Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju, malim i srednjim poduzetnicima stoji na raspolaganju gotovo milijarda eura godišnje iz Strukturnih fondova. Kako bi se dobila navedena sredstva, potrebno je kvalitetno razraditi projektnu ideju i pribaviti svu potrebnu dokumentaciju sukladno propisima i načelima EU. N.E.K. d.o.o. svojim klijentima pomaže u izradi projektne ideje, pripremi dokumentacije za prijavu projekata i pruža mogućnost rada na provedbi istih. Naša su odlika stručni tim mladih ljudi sa inovativnim idejama koji će se u potpunosti posvetiti svakom klijentu te stručnost i znanje na području projekata za dobivanje sredstava iz EU fondova.

ENERGETSKI CERTIFIKATI

Energetski certifikati postali su dio naše svakodnevnice učestalim spominjanjem u medijima. Prateći novitete u gradnji osposobili smo stručni kadar i za izradu energetskih certifikata te pratećih izvješća. Specijalizirani tim ovlašten je certificirati sve zgrade bez obzira na površinu građevine ili njenu namjenu.